+45 26236010 info@moensurf.dk

STAND UP PADDLE

SUP originates from Hawaii. The local surfers were exploring new ways to catch waves.

 The result was SUP  – Cool right?

Learn to surf!

SUP is the easiest and safest way to get into surfing

SUP intro course 345 dkk

Learn the basic techniques, gear handling and safety! We recommend this course if you have never tried SUP before, and if you are considering to get your own gear. 

VIP - family and groups from 350 dkk

The VIP SUP is perfect for groups of 4 – 10 people. 100% adapted to the group’s needs and wishes! If you are a family with kids below age 12 this is the right option for you. 

SUP Tour

Guided tour to Møns Klint from 500 dkk

If you have some experience and would like to join an adventure of a lifetime in the most presteene nature Denmark has to offer – Join a guided tour. 

Who can join?

The only requirement for the basic SUP course is that you can swim 200 meters and that you are minimum 12 years old.

SUP is a great sport for single, couples and familys – lets go!

We recommend families with kids below age 12 to sign up for a VIP course, as we have no minimum age requirement in those courses. We still require that they can swim 200 meters. 

What should I bring?

 

  • towel and sunblock
  • hat and/ or sun glasses
  • swim clothes and towel 

It is a good idea to bring some snacks and water to have after the adventure is over. We will provide all SUP grear and safety gear. Our students are required to wear life jackets. 

Get ready to get wet and have fun!

What does our clients say?

Først og fremmest skal det nævnes at guiden Kesia er helt fantastisk!
Vi ville så gerne til Møns Klint og padle, men vinden kunne blive et problem den dag vi ønskede at tage afsted. Alligevel fik Kesia aflæst et vindue hvor vinden ville være god, det betød at vi tog tidligt afsted om morgenen, for at imødekomme vores ønske! Det var den vildeste oplevelse, fantastisk kystnatur og alle pengene værd! Kesia går meget op i sikkerhed og vi padlede ud i en afstand hvor vi med sikkerhed ville kunne komme ind igen, hvis vinden vendte. Vi var endda så heldige at se en sæl! Faktisk ville vi have lejet en kajak, men alt var booket ud. Jeg havde ikke troet at SUP var noget for mig, men jeg må indrømme at jeg nu overvejer at anskaffe mig et board selv. Så det var heldigt at kajakkerne var udlejet, ellers havde jeg måske aldrig fået blod på tanden for SUP. Fantastisk måde at opleve Møns Klint på, jeg er så glad for at vi fik lov til at opleve SUP! Vi var 4 deltagere, Kesia var god til at støtte os alle i det omfang vi have brug for og forbedre vores teknik, super hyggeligt at deltage med flere, der var både plads til at nyde roen og have det sjovt!

Sofie Lassen

SUPreme tour deltager

Det var den skønneste oplevelse i hele sommerferien. Nemt at booke, alt er klar og i orden når man møder frem til stranden. Gode og klare instruktioner både på land og på vand, og helt naturligt mærkes følelsen af fællesskab om turen, når vi sammen puster boadsene færdig op inden afgang I en god stemning.
På vandet gives der ro og tid til at finde balancen og teknikken, så alle i gruppen er trygge ved at padle. Tanglugten på stranden glemmes fuldstændigt ude på vandet, dels fordi den slet ikke er der, men også ved synet af det klare vand, havbundens liv og det smukke og unikke danske kystlandskab. Og stilheden – som vi selv bryder med en herlig snak om bl.a. fugle, Møn, rejser, naturoplevelser og livets finurligheder.
Kesia har en rigtig god fornemmelse og afstemning af at give os lov til at nyde oplevelsen og falde ind i snak – hvis vi vil det. Og så tager hun nogle mindeværdige og smukke billeder.
SUP er den fantastisk smuk måde at opleve Møns klinten på fra vandet – og så kan man være fysisk aktiv samtidig med, at omgivelserne kan studeres.
Og som teenagedatteren udbrød: “Mor, det føles næsten som om vi er på tur I USA” – vel vidende at denne sommerferies værdi er steget betydeligt for hende.
Tak for en uforglemmelig tur – er sikker på at det ikke er sidste gang vores veje krydses.

Laila Kjærgaard

SUPreme tour deltager

Rental

If you have taken a basic course you qualify to rent gear on your own. Enjoy the pieceful scenery at your own pace and responsibillity

Get in touch


Contact

Email: info@moensurf.dk

Phone: +45 26236010

Address: Thyravej 15, Klintholm Havn 

CVR: 40443169

About us

Conditions/ Forretningsbetingelser 

Opening Hours

Open every day from june 25th until Suptember 12th

09.00 – 16.00

The Surfschool is open from 1st of April until october 30th

en_USEnglish