+45 26236010 info@moensurf.dk

STAND UP PADDLE

SUP originates from Hawaii. The local surfers were exploring new ways to catch waves.

 Resultatet var SUP!

Lær at surfe!

SUP er den nemmeste og mest sikre måde at starte med at surfe

SUP intro course 345 dkk

Learn the basic techniques, gear handling and safety! We recommend this course if you have never tried SUP before, and if you are considering to get your own gear. 

VIP - family and groups from 350 dkk

The VIP SUP is perfect for groups of 4 – 10 people. 100% adapted to the group’s needs and wishes! If you are a family with kids below age 12 this is the right option for you. 

SUP Tour

Guided tour to Møns Klint from 500 dkk

If you have some experience and would like to join an adventure of a lifetime in the most presteene nature Denmark has to offer – Join a guided tour. 

Hvem kan være med?

Det eneste krav for vores Basis SUP kursus, er at du kan svømme minimum 200 meter og at du er minimum 12 år gammel.

SUP er en fantastisk sport for singler, par og familier - lets go!

Vi anbefaler familier med børn under 12 år at tilmelde sig vores VIP kursus, da vi ikke har nogen minimumsalder på de kurser. Vi har dog stadigvæk et krav om, at man kan svømme 200 meter. 

What should I bring?

 

  • Håndklæde og solcreme
  • Hat og/eller solbriller
  • swim clothes and towel 

Det er en god ide at medbringe nogle snacks og drikkevand til når eventyret er forbi. Vi sørger for alt SUP- og sikkerhedsudstyr. Alle deltagere er forpligtet til at have redningsvest på. 

Gør klar til at blive våd og have det sjovt!

Hvad siger vores deltagere?

Først og fremmest skal det nævnes at guiden Kesia er helt fantastisk!
Vi ville så gerne til Møns Klint og padle, men vinden kunne blive et problem den dag vi ønskede at tage afsted. Alligevel fik Kesia aflæst et vindue hvor vinden ville være god, det betød at vi tog tidligt afsted om morgenen, for at imødekomme vores ønske! Det var den vildeste oplevelse, fantastisk kystnatur og alle pengene værd! Kesia går meget op i sikkerhed og vi padlede ud i en afstand hvor vi med sikkerhed ville kunne komme ind igen, hvis vinden vendte. Vi var endda så heldige at se en sæl! Faktisk ville vi have lejet en kajak, men alt var booket ud. Jeg havde ikke troet at SUP var noget for mig, men jeg må indrømme at jeg nu overvejer at anskaffe mig et board selv. Så det var heldigt at kajakkerne var udlejet, ellers havde jeg måske aldrig fået blod på tanden for SUP. Fantastisk måde at opleve Møns Klint på, jeg er så glad for at vi fik lov til at opleve SUP! Vi var 4 deltagere, Kesia var god til at støtte os alle i det omfang vi have brug for og forbedre vores teknik, super hyggeligt at deltage med flere, der var både plads til at nyde roen og have det sjovt!

Sofie Lassen

SUPreme tour deltager

Det var den skønneste oplevelse i hele sommerferien. Nemt at booke, alt er klar og i orden når man møder frem til stranden. Gode og klare instruktioner både på land og på vand, og helt naturligt mærkes følelsen af fællesskab om turen, når vi sammen puster boadsene færdig op inden afgang I en god stemning.
På vandet gives der ro og tid til at finde balancen og teknikken, så alle i gruppen er trygge ved at padle. Tanglugten på stranden glemmes fuldstændigt ude på vandet, dels fordi den slet ikke er der, men også ved synet af det klare vand, havbundens liv og det smukke og unikke danske kystlandskab. Og stilheden – som vi selv bryder med en herlig snak om bl.a. fugle, Møn, rejser, naturoplevelser og livets finurligheder.
Kesia har en rigtig god fornemmelse og afstemning af at give os lov til at nyde oplevelsen og falde ind i snak – hvis vi vil det. Og så tager hun nogle mindeværdige og smukke billeder.
SUP er den fantastisk smuk måde at opleve Møns klinten på fra vandet – og så kan man være fysisk aktiv samtidig med, at omgivelserne kan studeres.
Og som teenagedatteren udbrød: “Mor, det føles næsten som om vi er på tur I USA” – vel vidende at denne sommerferies værdi er steget betydeligt for hende.
Tak for en uforglemmelig tur – er sikker på at det ikke er sidste gang vores veje krydses.

Laila Kjærgaard

SUPreme tour deltager

Leje

Hvis du har taget et Basis kursus kan du leje udstyr hos os. Nyd den fredfulde udsigt i dit eget tempo og under eget ansvar. Enjoy the pieceful scenery at your own pace and responsibillity

Kontakt


Kontakt

Email: info@moensurf.dk

Telefon: +45 26236010

Adresse: Thyravej 15, Klintholm Havn 

CVR: 40443169

Om os

Conditions/ Forretningsbetingelser 

Åbningstider

Open every day from june 25th until Suptember 12th

09.00 – 16.00

Surf skolen er åben fra den 1. April indtil den. 30 Oktober

da_DKDanish